Foto: Patrik Macek/PIXSELL

MARAS SE VRAĆA KUĆI? Bivši SDP-ovac povukao prvi potez: Ukoliko to veseli Peđu Grbina, spreman sam i na to

Autor: M.P.

Što je najavio, to je ispunio.

Gordan Maras, donedavni SDP-ovac, bivši predsjednik zagrebačke organizacije SDP-a, koji je isključen iz stranke nakon što je ta organizacija raspuštena, ipak ne odustaje od borbe za povratak u stranku.

Danas je na svom Facebook profilu objavio nove vijesti.

“Danas sam preko weba podnio zahtjev za učlanjenje u SDP. Bio sam 24 godine član, potpredsjednik SDP Hrvatske , ministar u SDP-ovoj vladi, zastupnik SDP-a u četiri mandata, predsjednik SDP Zagreb, predsjednik Forum mladih SDP Hrvatske. Nisam kriminalac, nisam napravio štetu stranci, volim SDP i uvijek sam se borio za naše birače. Nije mi teško ništa napraviti za svoju stranku jer za mene SDP nije trenutni predsjednik, za mene je SDP ideja i veliki dio mog života. SDP-a se neću odreći. Ukoliko to veseli Peđu Grbina, da moram tražiti ponovo upis, nakon svega što sam napravio za SDP, spreman sam napraviti i to. Također borit ću se za sve koji nisu ništa zgriješili, a nisu ponovo upisani jer želim da se i oni vrate. Oprostite im pogriješili su. SDP treba svaku pomoć u borbi za bolju Hrvatsku”, napisao je Maras.

Bivši SDP-ovci koji su izbrisani iz članstva nakon raspuštanja njihovih organizacija prema stranačkom Statutu ne moraju čekati da istekne rok od godine dana da bi zatražili ponovno učlanjenje. Nakon raspuštanja stranačke organizacije – gradske ili općinske- stranački povjerenik za taj grad ili općinu, unutar 45 dana od raspuštanja odlučuje koga će vratiti u stranku, a koga ne.

Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.