Foto: Unsplash/Ilustracija

Majka sinu govorila grozne stvari zbog slabih ocjena: ‘Gadiš mi se, baci se pod vlak’

Autor: I.G.

U Karlovcu je majka u dobi od 50 godina proglašena krivom i osuđena zbog slanja vrijeđajućih poruka svom sinu od 18 godina putem aplikacije WhatsApp, što je sud smatrao psihičkim nasiljem u obitelji. Presuda je izrečena prošle godine u rujnu.

Prema presudi, majka je lani u rujnu u Karlovcu počinila psihičko nasilje u obitelji jer je slala poruke putem aplikacije WhatsApp sinu vrijeđajući ga pogrdnim riječima.

“Srami se psihopate bolesni, šupčino. Gadiš mi se, ubi se đubre jedno, baci se pod vlak da ispadne da si žrtva. Ja sam te rodila, ja ću te i zadaviti”, napisala je majka sinu.

Foto: Unsplash/Ilustracija

‘Želim da se naši odnosi normaliziraju’

Na sudu se branila kako je bila revoltirana sinovim slabijim ocjenama i agresivnijem ponašanju te odustanku od sudjelovanja u izvanškolskim aktivnostima.

“U očaju sam doista sinu slala poruke putem aplikacije WhatsApp u kojima sam ga vrijeđala pogrdnim riječima koje su navedene u optuženju i kojih se sramim”, rekla je majka, piše Danica.hr.

Sin je na ročištu rekao kako ga je “uznemirio navod u kojem mu majka govori da se baci pod vlak i da se ubije, ali to nije povrijedilo moje dostojanstvo”.

“Želim da se naši odnosi normaliziraju. U međuvremenu sam se odselio u studentski dom i sada studiram u Zagrebu”, zaključio je sin.
Majka je, inače, visokoobrazovana osoba i dosad nije prekršajno kažnjavana. Sutkinja ju je kaznila s 300 eura i mora platiti 20 eura troškova postupka. Presuda je nepravomoćna.

Veliki požar u Španjolskoj: Ljudi u panici iskakali kroz prozor
Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.