fbpx
Foto: Dusan Mirkovic/PIXSELL, Ilustracija

MAJKA NASILNIKA IZ MEĐIMURJA: ‘Nije on kriv, snaha je! Od nervoze je počeo pušiti drogu. Nije radila ništa po kući’

Autor: Dnevno.hr

Biserka I., majka 27-godišnjeg Sandra koji je u naselju Piškorovcu jučer metalnom šipkom ozlijedio sina starog 20 dana i nevjenčanu suprugu, krivnju za zločin svaljuje na svoju snahu.

U razgovoru za Večernji list kaže kako se snaha nije ponašala dobro prema djeci, i kako s sinom koji je sad na pedijatriji nije htjela ići kod liječnika već je govorila mužu da ide s njim.

Navodi kako joj je sin od nervoze počeo pušiti drogu, Galaxyy, i kako bi popio te kako je do svađe došlo jer je snaha nemarna, ne čuva lijepo djecu i ne odgaja ih te je dijete porinula pred njega kad ju je htio udariti.


Biserka napominje kako nije ni nju trebao udariti, ali da snaha nije dijete stavila pred njega, dijete ne bi sad bilo u bolnici.

“On nije takav tata. Nikad u životu nije udario dijete. Nikad!”, ispričala je Biserka.

Na pitanje koliko često pije, kaže kako ne pije nešto često, ali kako je baš jučer kod njih bila rodbina, popilo se rakije, a rakija njemu smeta.

Ni na poljski WC nije htjela ići

Sandro je, prema riječima majke, nakon što je ozlijedio dijete i suprugu, otišao spavati. U krevetu su ga našli i specijalci koji su ušli u sobu punu dima.

Majka mu kaže kako je bio pod utjecajem alkohola i pod drogom, i kako bi sve bilo dobro da snaha nije gurnula dijete prema njemu kad je zamahnuo.

Snahi prigovara što nije htjela ići na poljski WC, kao svi ostalim nego je nuždu obavljala u kući, a i kako ništa nije radila po kući pa joj je muž bio jako nesretan.
“Nije on bio svjestan, bio je pod utjecajem alkohola i pod drogom, i bilo bi sve dobro da ona nije gurnula dijete prema njemu kad je zamahnuo. Jako je bio nesretan. Nije radila ništa po kući. Nije htjela odlaziti ni u vanjski poljski WC kao svi mi ostali. Radila je to u kući. Jako je nemarna majka za djecu i za muža žena. I evo, na kraju je strpala muža u zatvor.

Sandro je radio na klanju pilića u peradarniku, ali kad je vidio da ona po cijele dane ništa ne radi, nije ni njemu bilo volja ići na posao. Kad je bio kod susjeda, čudio se kako je kod njih sve čisto, a kod njega doma sve prljavo. Ona je ista kao i njezin otac!”, rekla je majka uhićenog nasilnika.

Naime, nevjenčana supruga je jedno od devetero djece ubijene 37-godišnje Violete O. koju je u veljači prošle godine u Piškorovcu premlatio i nožem ubo 35-godišnji suprug Bojan O., i to pred očima djece.
Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.