Foto: Tomislav Kristo / Marko Todorov / CROPIX

MAJA SEVER KRENULA NA PREDSJEDNIKA! Bijesna čak i na svoje, muka zbog Milanovića je neizdrživa: ‘Mi smo najluđa zemlja na svijetu’

Autor: I.G.

Novinarka HRT-a Maja Sever ponovo je bila emotivna na društvenim mrežama, ovaj put je komentirala izjavu predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića.

“Mi smo najluđa zemlja na svijetu. Uglavnom ljevičari izabrali predsjednika i dobili kombinaciju Trumpa, Bolsonara i Orbana. Kaj je najbolje izabran je pod parolom – Normalno! Sad će me nekom tužiti”, napisala je na Twitteru Sever.

Izjava Maje Sever dolazi dan nakon za mnoge kontroverzne izjave predsjednika Milanovića o tome kako “Krim više nikada neće biti Ukrajina” te kako je “međunarodna zajednica anektirala Kosovo i uzela ga Srbiji”.

Podsjetimo, Milanovićeva izjava izazvala je brojne reakcije u Hrvatskoj i izvan nje. Tako je glasnogovornik ukrajinskog ministarstva vanjskih poslova Oleg Nikolenko rekao da Milanovićevu izjavu smatra “neprihvatljivom”, a premijer Andrej Plenković rekao je kako je to “narativ vrlo sličan jednom intervjuu u dnevnim novinama koji pokazuje simpatije Rusiji”.




Na meti joj i Tomašević

Sever u posljednje vrijeme često ulazi u “internetske ratove” s osobama iz političkog miljea. Tako je nedavno na Facebooku napisala objavu u kojoj napada zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića zbog propusnih stropova i zidova u kinu Tuškanac, a kasnije i zbog sukoba s radnicima čistoće.

“Ovo padanje u ponor gradske vlasti je kao na nekom filmu. Koliko moraš biti nesvjestan situacije da napadaš radnike Čistoće s visinom njihove plaće? I onda ti još odgovore s objavom platne liste.




Možete mi pisati da sam HDZ, da sam Milan Bandić… možete pisati što god hoćete, ali ne mogu ljudi dobiti otkaz zbog tri vreće u krivom kamionu. Potpuno nebitno je li lijeva ili desna vlast”, napisala je Sever na Facebooku.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.