Foto: Profimedia

LUDNICA U BRUXELLESU! VUČIĆ SE PRED SVIMA SPRDA S HRVATIMA! Neviđena provokacija: ‘Prestići ćemo vas i bit ću u suzama..’

Autor: Dnevno

Predsjednik Republike Srbije danas boravi u Bruxellesu gdje sudjeluje na novoj rundi dijaloga Beograda i Prištine nakon zajedničkog posjeta SAD-u.

Obraćajući se prisutnim medijima nakon važnih sastanaka, predsjednik Srbije odgovorio je između ostalih i na pitanje novinara iz Hrvatske rekavši da je zadovoljan izvještavanjem hrvatskih medija o radu srpske vlade.

Kaže da je Srbija uvijek spremna na razgovore sa hrvatskim kolegama.

“Meni je drago da mi izazivamo toliki interes u Hrvatskoj i njihovim medijima, ja sam zadovoljan što izazivamo oduševljenje. Mi smo spremni uvijek razgovarati o budućnosti i želimo imati najbolji mogući odnos, i smatramo da je to strašno važno, ali ja neću inzistirati, ali sam spreman položito cvijet na svakom mjestu gdje je stradao Hrvat, ali da se svađam i inzistiram, to neću. Tražim samo poštovanje, i mi prema njima i oni prema nama, ništa više od toga, samo poštovanje”, kazao je Vučić pa za kraj zaključio:

“Ja sam nekad na ivici suza kad vidim koliko se Hrvati sekiraju za tužnu srpsku sudbinu. Kad ih sljedeće godine pređemo u bruto društvenom proizvodu, i tada ću biti u suzama”, rekao je Vučić.

Vučić nazvao vulgarnom reakciju ruske glasnogovornice na susret s Trumpom




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.