Foto; Twitter

‘LOPOVI, LOPOVI, HOĆEMO PRAVDU!’ Njima je dosta divljanja cijena: Narod izašao na ulicu, jedan mališan oduševio natpisom

Autor: Dnevno.hr

Danas su u više gradova Bosne i Hercegovine građani prosvjedovali zbog poskupljenja osnovnih životnih namirnica, goriva i raznih usluga.

Prosvjed u Sarajevu je završio nešto iza 18 sati. Građani su okupili na trgu ispred Parlamenta BiH gdje su vladajućima vikali da su lopovi.

Neke od poruka koje su koje su se mogle čuti na prosvjedu su bile: “Stop stranačkim interesima, naprijed narodnim interesima”, “Vitalni interes je interes naroda, a ne ideologije i pojedinca”, “Od čega da osiguram osnovne potrebe svom novorođenčetu?”

Prosvjedi su održani i u Tuzli, Mostaru, Banja Luci te mnogim drugim gradovima.  Građani Tuzle prosvjedovali su zbog poskupljenja namirnica i goriva. Na prosvjed se moglo vidjeti građana svih generacija.  Jedan od mališana koji je došao sa svojim roditeljima na leđima je nosio natpis: “Hoću da mi mlijeko bude 1 KM (konvertibilnu marku, op.a.)”.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.