Foto: RTL

LICE S TV EKRANA NA POLICIJSKOJ TJERALICI! Pokušao utopiti dijete: Evo tko je 33-godišnji bjegunac s Klisa!

Autor: N.K

Nakon policijske potjere uhićen je 32-godišnji Mario Usanović na području Klisa zbog sumnje na obiteljsko nasilje nakon što je majka u bolnicu dovela dijete u teškom stanju zbog posljedica utapanja.

Uhićen je oko 22.10 sati, a Slobodna Dalmacija otkriva kako je prije četiri godine Usanović bio natjecatelj u RTL-ovoj dokumentarnoj sapunici “Samo nebo zna” u kojoj se s još petoricom kandidata borio za naklonost jedne djevojke.

Tada je Mario za sebe kazao da živi u Splitu i radi u ratnoj mornarici, a kao ročnik je vojsku služio 2009. godine u Slavoniji.

Ispričao je kako se bavi bodybuildingom i borilačkim sportovima te boksom. Osim bavljenja sportom, u slobodno vrijeme je dresirao svog psa, izjavio je.

Ipak, kako javlja Slobodna, Usanović je otprije poznat policiji i to navodno po prijavi za dilanje. U kolovozu 2018. godine uhićen je u Splitu na predjelu Plokita sa speedom i ecstasyjem.

Dok je trajala potjera, policija je upozoravala građane da se ne približavaju bjeguncu.

Foto: PU Splitsko-dalmatinska




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.