Foto: Damjan Tadic / CROPIX

KUŠČEVIĆ KRENUO STOPAMA TOMISLAVA KARAMARKA: Novi trend među HDZ-ovcima koji su nekada žarili i palili, namirisali svježi kapital?

Autor: Dnevno.hr

Bivši ministar u vladi Andreja Plenkovića i bivši politički tajnik HDZ-a te višestruki uskočki osumnjičenik Lovro Kuščević je vrijeme do suđenja skratio osnivanjem tvrtke Eco Living koja je osnovana s minimalnim kapitalom od 20 tisuća kuna.

Poput Tomislava Karamarka i Kuščević se odlučio baviti – proizvodnjom električne energije.

Na pitanje koliko njegov poslovni projekt ima dodirnih točaka s onim Karamarka rekao je kako ih nema.

“Ako sam dobro shvatio, Karamarko će raditi velike sustave za proizvodnju energije, no ja to ne mislim”, otkrio je Kuščević za Index napomenuvši da će raditi sustave za električnu energiju za manje objekte, odnosno za kuće i manje hotele.

“Nije riječ o proizvodnji električne energije iz prve ruke, nego o izgradnji sustava na malim i srednjim objektima. Tvrtka je tek krenula s radom, a ja se nadam da ću od ovog posla živjeti”, rekao je Kuščević u izjavi za Index.

“Pozivam sve koji žele ugraditi sustav za električnu energiju u manjim i srednjim objektima da mi se jave. Bit će zadovoljni”, rekao je na kraju Kuščević.

Sjedište Kuščevićeve tvrtke je u njegovoj kući u Nerežišću, a tvrtka je osnovana 26. travnja ove godine.




USKOK Kuščevića tereti za niz malverzacija sa zemljištima na Braču iz doba dok je vodio Općinu Nerežišća, a optužen je i za sprječavanje dokazivanja.

Uz njega su optuženi i supruga Zorana, šogor Ivica Žuvić, aktualni načelnik Općine Svemir Obilinović, prije pročelnik u Općini, bivši predsjednik Općinskog vijeća Jakša Goić te poduzetnik Ante Marinović.

 




 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.