Foto: Goran Sebelic / CROPIX

KUPAČI SU SVE VIDJELI, IMAO JE STRAŠNE RANE NA TIJELU! Gliser naletio na kupača: Bio je pri svijesti, hitna je došla na plažu za pet minuta

Autor: N.K

U utorak je na pulskom kupalištu Valkane došlo do užasne nesreće nakon što je gliser naletio na kupača. Hitna pomoć stigla je za pet minuta, a muškarac je s teškim ozljedama prevezen u pulsku bolnicu. PU istarska izvijestila je o detaljima nesreće.

Do nesreće je došlo oko 18:30 kada je mladi Talijan (22) gliserom naletio na kupača (35). Nekolicina kupača je sve vidjela.

Muškarac je zadobio ozbiljne rane na svom tijelu. Do dolaska hitne pomoći bio je pri svijesti, a rane su mu zbrinute u bolnici.

U trenutku nesreće na plovilu su se nalazila još dva talijanska državljana u dobi od 22 godine.

Policija u suradnji s Lučkom kapetanijom nastavlja utvrđivati okolnosti koje će rasvijetliti na kojoj su se udaljenosti strani državljani vozili gliserom od obale.

“Zabranjeno je glisiranje 300 metara od obale, a kupači ne smiju plivati dalje od 100 metara od obale te se utvrđuju okolnosti na kojoj udaljenosti se ta nesreća dogodila”, upozorili su iz PU istarske.




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.