screenshoot

KRVAVI ZLOČIN U AUSTRIJI S BALKANSKIM POTPISOM! Nesretnom Bosancu nije bilo spasa, Crnogorac mu brutalno presudio i dao se u bijeg

Autor: Dnevno.hr

Nakon što su u petak ujutro u Marchtrenku u Austriji dvojica muškaraca brutalno izbola 40-godišnjeg Bosanca koji je nedugo zatim preminuo od zadobivenih ozljeda, osumnjičene je u poslijepodnevnim satima prvi put ispitala policija.

No, 40-godišnji Crnogorac i njegov kolega (19) nisu bili baš razgovorljivi. Još uvijek nema ni traga oružju kojim je počinjeno ubojstvo.

U petak u 9.30 sati u stambenoj četvrti Marchtrunk, tik uz B1, dogodio se stravičan krvavi zločin. U 7.23 sati policija je primila poziv: žena je javila da na ulici leži muškarac s ozbiljnim ozljedama.

Izboli ga i pobjegli

Vidjela je kako automobil s dvoje putnika zaustavlja pješaka, a putnik ga nekoliko puta ubada nožem. Dvojica muškaraca su se potom odvezla.

Veliki kontingent policije odmah je požurio u naselje Marchtrenk. Policajci u pancirima i mitraljezima kontrolirali su sve ulaze u grad.

“Izašao sam iz kuće malo prije i nije bilo ništa”, susjed nije bio svjestan navodnog ubojstva ispred svojih vrata.

Dok su se hitne službe na mjestu događaja borile za život 40-godišnjeg Bosanca, čiji je identitet u početku još bio nejasan jer unesrećeni kod sebe nije imao osobnu iskaznicu, za dvojicom bjegunaca intenzivno se tragalo . .




Bjegunci uhvaćeni na autocesti i u kafiću

Navodnog glavnog počinitelja – 40-godišnjeg Crnogorca – patrola je u 8.50 sati prepoznala u automobilu iz kojeg je pobjegao. Zaustavila ga je specijalna jedinica Cobra na A7 prema centru grada ispred tunela Bindermichl.

U 9:20 ujutro, osumnjičeni 19-godišnjak uhićen je bez otpora u kafiću u susjednom gradu Traunu. Nažalost, Bosanac je već podlegao teškim ozljedama u bolnici.

U petak nije bilo jasno zašto su trojica Balkanaca završila u krvavom obračunu. Na prvom ispitivanju nisu bili baš razgovorljivi i ispitivanja su trajala cijelo poslijepodne.




Poznaju se otprije

Žrtva i počinitelji možda su se poznavali i svi su radili u kampu.

“Kad sam otišao spavati oko 23 sata. u četvrtak je još gorjelo svjetlo – ali to je mogao biti i detektor pokreta”, prisjeća se jedan mještanin.

Drugi bi tijekom noći na svoj mobilni telefon primio nekoliko propuštenih poziva od vlasnika kampa i s nepoznatog broja iz Crne Gore.

Inače, ograđeni prostor opremljen je s nekoliko kamera na kojima se čin zapravo mora vidjeti – pod uvjetom da i snimaju. Oružju ubojstva – nožu – zasad nije bilo ni traga.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.