Foto: CROPIX

KOSOR SE OBRUŠILA NA RADMANA, SAMO GA JE ČEKALA! Jadranka u ‘niskom startu’: ‘Ništa o Lavrovu, srodnoj duši’

Autor: Dnevno.hr

“Ono što bilježimo jedino kao jednu mrlju, ljagu, na hrvatskoj vanjskoj politici su 54 saborska zastupnika koja nisu podržala misiju vojne pomoći Ukrajini. To je velika politička blamaža, velika sramota”, poručio je u četvrtak nakon sjednice Vlade Gordan Grlić Radman.

Ministar vanjskih i europskih poslova nije krio ljutnju pred novinarima, a neistomišljenike koji nisu digli ruku za obuku ukrajinskih vojnika u Hrvatskoj optužio je za kukavičluk i petokolonašenje.

“Oni su tim činom pridonijeli velikoj šteti, političkoj šteti i lošijoj reputaciji Hrvatske u svijetu”, zaključio je Grlić Radman.

Naravno, ubrzo se tipkovnice uhvatila bivša premijerka Jadranka Kosor i rekla što misli na svojoj omiljenoj platformi Twitteru.

”Veli Grlić Radman da su zastupnici koji su glasali protiv obuke ukrajinskih vojnika političke kukavice i petokolonaši. Trača zastupnike pred novinarima i ambasadorima. Kakav je to nasrtaj na Ustav. Ništa o Lavrovu, srodnoj duši”, kratko i jasno je poručila.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.