Ilustracija

SLOVENIJA: Pacijent s koronavirusom boravio u Maroku s tri Hrvata

Autor: Dnevno

Prvi slovenski pacijent zaražen koronavirusom boravio je prije toga desetak dana u Maroku. U skupini turista nalazila su se i tri hrvatska državljana, navodi u četvrtak Slovenska tiskovna agencija.

U grupi od 15 turista koji su u Maroko otputovali u organizaciji jedne slovenske turističke agencije, njih 12 iz Slovenije i tri iz Hrvatske. Ostali turisti se nisu s njime družili i bili u čestom i bliskom kontaktu budući da je zadnjih nekoliko dana putovanja preležao u svojoj sobi, a neimenovani sugovornik STA navodi da se s oboljelim nije ni vratio istim letom u Sloveniju.

Muškarac, za kojega se u srijedu pokazalo da je pozitivan na koronavirus, navodno je po Maroku desetak dana putovao motociklom, a danas je testirana i njegova supruga kojoj je nalaz bio negativan, no unatoč tome privremeno ostaje kod kuće. Ubrzano se traže i ostale osobe s kojima je oboljeli bio u kontaktu od subote kad je došao u zemlju, prenose slovenski mediji.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.