fbpx
Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

I MATURANTI U SAMOIZOLACIJI MOGU NA MATURU! Ravnatelj odlučan: ‘Ako treba, i ja ću dežurati’!

Autor: N.K

Nakon ostavke bivše ravnateljice Ivane Katavić, na čelo Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja (NCVVO) zasjeo je Vinko Filipović koji je u petak gostovao na RTL televiziji. Govorio je između ostalog o maturantima koji će maturu morati pisati u samoizolaciji.

Filipović najavljuje kako će čak i oni maturanti kojima će biti određena mjera samoizolacije, moći pisati državnu maturu u prostorijama škole.

Osim toga, rekao je kako imaju spremne dežurne profesore koji će paziti na takve učenike. Naglasio je kako će matura biti obavljena na najbolji mogući način.


“Ako treba i ja ću biti dežuran”

”U odgoju i obrazovanju živim već 34 godine, od učitelja u osnovnoj školi do ravnatelja agencije…državna matura bit će obavljena na najbolji mogući način u interesu svih naših učenika”, rekao je ravnatelj NCVVO-a Vinko Filipović.

U slučaju samoizolacije učenika, ako profesori odbiju dežurati, plan je sljedeći: ”Imamo spremno dežurne koji će pratiti te učenike… osigurali smo u rezervi, a u konačnici ako treba i ja ću biti jedan od dežurnih”, poručio je Filipović

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.