fbpx

#DnevnoPomaze: Portal Dnevno.hr pomaže svima kojima to treba. Pročitajte detalje o akciji!

Autor: Dnevno

Portal Dnevno.hr svjestan je opasnosti koju sa sobom nosi koronavirus pa samo odlučili, kao i uvijek, pravodobnim informiranjem pomoći vama, našim čitateljima, oko svakodnevnih problema s kojima se, u ovoj situaciji širenja epidemije, svakodnevno nosite.

Pokrenuli smo akciju #DnevnoPomaze, a cilj je pomoći vam oko svih pitanja koja vas muče, na koja vam nitko ne zna odgovoriti, koja su vam nerazumljiva. Dakle, sva pitanja koja imate, pošaljite nam na mail [email protected] , a mi ćemo kontaktirati stručnjake koji će na profesionalan i točan način odgovoriti na vaša pitanja i dileme.

Jednako važan aspekt naše akcije #DnevnoPomaze je i pomoć starijim i osjetljivim ljudima odnosno ugroženim kategorijama naših sugrađana, za koje vrijedi preporuka da ne izlaze iz svojih domova kako se ne bi zarazili ovim virusom.


Ukoliko vi spadate u tu kategoriju građana ili znate nekoga kome treba pomoć u dostavi lijekova, hrane i ostalih prijeko potrebnih namirnica, napišite nam to u mailu [email protected], a mi ćemo obavijestiti nadležne službe o tome i organizirati pomoć za sve ljude kojima je to potrebno u ovoj situaciji.

Naglašavamo kako je važno da se svi naši sugrađani pridržavaju smjernica koje svakodnevno objavljuje Nacionalni stožer civilne zaštite te da potraže pomoć kad god im ona treba. Za sve one ugrožene kategorije sugrađana koji žive sami, kojima obitelj nije u mogućnosti pomoći, kao ni susjedi ili prijatelj, slobodno nam se obratite za pomoć na [email protected]. Mi smo vam uvijek na raspolaganju.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.