screenshot: Nova TV

Capak otkrio sve o zaraženim turistima! Ovo je jako interesantno

Autor: Dnevno

Na današnjoj konferenciji Nacionalnog stožera civilne zaštite bilo je riječi i o turistima oboljelim od koronavirusa, koliko ih je i gdje su se zarazili.

“Komunicirali smo s turistima, potvrđeno je da su turisti iz Češke bili ovdje i da su zaraženi. Jedna je osoba građanin Srbije i repatriran je jer je na dan dolaska u Pulu imao simptome, iz Švedske je došlo troje, radi se o jednoj obitelji, a zarazili su se u Švedskoj. Nalaze se u samoizolaciji u Puli. Imamo dva američka pilota privatnog zrakoplova koji su došli zaraženi, zatim obitelj iz Makedonije koji su u Zadarskoj županiji i nalaze se u samoizolaciji u apartmanu. U Splitu imamo pozitivnog turista, britanski je državljanin i ne znamo je li zaražen ovdje”, rekao je Capak i komentirao nagađanja jesu li se češki turisti zarazili u Hrvatskoj.

“Što se Češke obitelji tiče, mi epidemiolozi razmjenjujemo podatke, ako dobijemo obavijest od zdravstvenih vlasti u Češkoj da su se stvarno zarazili kod nas, to ćemo iskomunicirati s javnosti”.

Česi tvrde da su zaraženi koronavirusom na ljetovanju u Hrvatskoj! Uvezli koronu iz šest zemalja!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.