Photo: Marin Tironi/PIXSELL

BEROŠ CIJEPI KOŠARKAŠE ZADRA I GRAĐANE! ‘Pozivam Zadrane da pozovu i druge da slijede ovaj primjer’, poručio je ministar

Autor: S.P.

Nacionalni stožer i hrvatsko političko vodstvo ne odustaju od cijepljenja građana.

Kako bi animirali i potaknuli hrvatske građane na cijepljenje, provode razne akcije.

Tako će se u subotu ministar zdravstva Vili Beroš priključiti akciji vodstva kluba i navijača Košarkaškog kluba Zadar da se s ostalim građanima toga grada masovno cijepe protiv covida-19 u dvorani Višnjik, priopćilo je Ministarstvo zdravstva.

Vodstvo Košarkaškog kluba Zadar, koji je prošle subote u dvorani Višnjik pred prepunim gledalištem osvojio titulu prvaka Hrvatske, pozvalo je svoje navijače, kao i sve druge građane Zadra, da se sutra okupe u sportskoj dvorani na masovnom cijepljenju protiv covida-19.

‘Ohrabruje poziv i poticaj navijačima i građanima na cijepljenje”, poručio je Beroš

“Čestitam Klubu i košarkašima Zadra te svim njegovim navijačima na odluci da svoje i tuđe zdravlje zaštite cijepljenjem. Bravo!”, rekao je Beroš.

“Ono na čemu vam nisam mogao čestitati prošle subote, prepune su tribine bez epidemiološke zaštite i neophodnog opreza da se spriječi zaraza i njezino širenje. Nadam se da zbog toga neće eskalirati broj novozaraženih”, istaknuo je ministar.

Naglasio je da ga ohrabruje poziv i poticaj navijačima i građanima tog petog po veličini grada u Hrvatskoj da se cijepe uoči ljeta i masovnijeg dolaska turista na Jadran. To je sjajan primjer kako sportski prvak i njegovi navijači mogu težiti tome da budu i prvaci u odgovornom odnosu prema svojem i tuđem zdravlju.




“Želim da Zadrani kao ovogodišnji košarkaški prvaci Hrvatske pozovu svoje sportske rivale i njihove navijače da slijede ovaj primjer i cijepe se, kao najučinkovitiji način zaštite od zaraze i njezina prijenosa” naglasio je ministar zdravstva.

Ujedno je poručio kako je procijepljivanje stanovništva jedini način da se opet na jesen “nađemo i u sportskim dvoranama, ali i u drugim prigodama”.




Autor:S.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.