Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Koprivnički stožer demantirao nacionalni: ‘Kod nas nema novooboljelih!’

Autor: dr

Nacionalni stožer jučer je priopćio kako je jedini novi slučaj koronavirusa iz Koprivničko-križevačke županije, no županijski stožer kaže da to nije istina.

“Na našem području u posljednja 24 sata nije bilo ni testiranja na koronavirus, ni novooboljelih”, stoji u njihovom demantiju.

“U današnjem priopćenju za medije Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske netočno su interpretirani osobni podatci o novooboljeloj osobi”, kažu.

Pojasnili su i gdje je nestala greška.

“Osoba ne živi na području Koprivničko-križevačke županije, već na području Zagreba, gdje se i liječi. Riječ je o osobi koja nije prijavila novo prebivalište iako više ne živi na području naše županije.

“Trenutno je u populaciji Koprivničko-križevačke županije još sedam osoba koje imaju aktivni pozitivitet na koronavirus”, napomenuli su.

Imamo novooboljelog od korone, još tri osobe su na respiratoru!




Autor:dr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.