Ilustracija, Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL

‘KONTEJNER PUN KRUHA: ‘Ako netko ima kokice ili pajceke, nek požuri’

Autor: Dnevno.hr

Netko je u Rijeci jučer fotografirao kontejner prepun bačenog kruha, te ih objavio u Facebook grupi “VOLIM GRAD KOJI TEČE”.

Na fotografijama se vidi velika količina zapakiranog kruha, kojemu je istekao rok trajanja, kako je komentirao za Dnevnik.hr Riječanin koji je napravio fotografije.

Ipak, iako je istekao rok trajanja, muškarac smatra da se kruh ranije mogao donirati socijalnoj samoposluzi ili pučkoj kuhinji.

”Tužno. Puna baja zapakiranog kruha. Rok istekao, ali bar se moglo dan pred istek trajanja dati u socijalnu samoposlugu ili pučku kuhinju” napisao je, te potom pozvao one koji bi mogli iskoristiti isti i ako im niej problem vaditi iz kontejnera da odu po kruh “prije nego komunalni redati otpad uklone”.

”Ako netko ima kokice, ili pajceke i ne mrzi ga izvaditi iz kante, nek požuri iskoristiti ako stigne” prije komunalnih redara koji će otpad ukloniti.

Ipak, kako nije poznato otkud toliko kruha, niti zašto je bačen, teško je pretpostaviti što se točno dogodilo i zašto je morao biti bačen umjesto doniran prije isteka roka trajanja.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.