petar-skoric.com.hr

KONAČNO STAO PRED KAMERE! Petar Škorić: Ostanak Plenkovića najbolje je za HDZ i Hrvatsku!

Autor: Dnevno

Petar Škorić iz splitskog HDZ-a se na unutarstranačkim izborima prvo kandidirao za potpredsjednika stranke, potom je dao svoju podršku Andreju Plenkoviću i njegovom timu, a onda je sinoć i povukao svoju kandidaturu.

Novinari su danas htjeli znati zašto je povukao kandidaturu te što misli o unutarstranačkim izborima u HDZ-u.

“Ja sam se od početka zalagao protiv unutarstranačkih blokova, bio sam za načelo ‘jedan član jedan glas’ jer smatram da za budućnost HDZ-a nije dobro da iz ovog unutarstranačkog procesa HDZ izađe podijeljen”, kazao je Škorić.

“Također, jasno sam komunicirao teme do kojih mi je stalo. Dakle, ukazivao sam na potrebu približavanja stranačkim politikama onog dijela biračkog tijela koje se odmaklo od naše stranke, jer bez njihovog povjerenja mi ne možemo računati na pobjedu na sljedećim izborima.”

“Prema tome, komunicirao sam teme za koje se jedan značajan dio unutar stranke zalaže”, dodao je.

Objasnio je svoju kandidaturu, njeno povlačenje i davanje podrške aktualnom predsjedniku stranke Andreju Plenkoviću.

“Gledajte, kandidirao sam se kao pojedinac izvan tih blokova. Razgovarao sam sa svima, a kada vas se počne svrstavati uz ovaj ili onaj tabor i kada se od vas traži da se morate opredijeliti, dolazite u poziciju da dijelite vlastito biračko tijelo.”




“Vodim veliku organizaciju u gradu Splitu i zalažem se za načelo ‘jedan član jedan glas’. Nakon što su službeno objavljene kandidature za predsjednika stranke i druge dužnosti, procijenio sam da je najbolje za HDZ i Hrvatsku da Andrej Plenković ostane na čelu HDZ-a.”

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.