KONAČNO SE OGLASILA OBITELJ BANDIĆ! Prva riječ o pokojniku! Odvjetnica poslala apel: ‘Obitelji je nanesena velika duševna bol’!

Autor: N.K

Odvjetnica obitelji Bandić, Ksenija Vržina poslala je priopćenje javnosti u kojem moli da ih se poštedi medijskog linča nakon smrti gradonačelnika jer su kako kaže, “počeli prenositi uvredljive i klevetničke navode o pokojniku”.

Smatraju kako su time prodrli u privatnost pokojnika, ali i privatni život njegove obitelji.

Obitelj poručuje kako su svo vrijeme obnašanja mandata pokojnika izbjegavali javni život i medije te da to namjeravaju činiti i u budućnosti.

Navodi da je obitelji nanesena velika duševna bol zbog “uvredljivih i klevetničkih objava” te ističe da “svaka obitelj, pa tako i obitelj pokojnog Milana Bandića, ima se pravo dostojanstveno oprostiti od svog voljenog pokojnika, a što uvredljivi i klevetnički navodi u medijima ne dozvoljavaju”.

Obitelj Bandić preko odvjetnice moli da se poštuje pravo na dostojanstvo i pravo na privatnost članova obitelji inače će biti primorani zatražiti zaštitu nadležnih tijela.

 




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.