fbpx

Teške zablude deklariranih domoljuba i katolika o EU

Autor: Josip Kokić

Eto, bivši papa Ratzinger se po pitanju protu-Božjih integracija vratio na Božji put i time pokazao put svima koji su skloni toj integraciji. Naši biskupi i dalje šute, iako imaju tisuće razloga za ne ulazak Hrvatske, a niti jedan ozbiljan za ulazak.

Brojni pojedinci iz katoličkih udruga kao i oni izvan a nalaze se u raznim strankama domoljubne orijentacije već nekoliko godina šute o EU i nikako da se izjasne o tome što je prava istina o toj protunarodnoj i protu-Božjoj tvorevini. Istovremeno se bore vrlo hrabro i otvoreno protiv izopačenosti koje nam upravo ta EU nameće, a naše protunarodne vlasti to zdušno odobravaju kroz zakone koje sami nameću bez volje naroda. Ostaje pitanje kako jedan vjernik katolik to dvoje može pomiriti u sebi i svoj savjesti ? Očito može i to iz nekoliko razloga .

Prvi i vrlo važan razlog je da slijede svoje biskupe a ovi opet one, iz do sada, iz Vatikana po bivšem papi Ratzingeru. Hvala Bogu i Duhu Svetom da je papa svojim činom na najbolji mogući način svim moćnicima tame okrenuo leđa i otvorio put novom papi Franji, koji je po svemu do sada dostojan Petrov nasljednik i Kristov namjesnik, za ovo sudbonosno vrijeme ne samo za Crkvu već i za cijeli svijet.

Eto, bivši papa Ratzinger se po pitanju protu-Božjih integracija vratio na Božji put i time pokazao put svima koji su skloni toj integraciji. Naši biskupi i dalje šute, iako imaju tisuće razloga za ne ulazak Hrvatske, a niti jedan ozbiljan za ulazak. Isključivo EK donosi odluke koje postaju zakoni, kojima ulaze u sva područja života propisujući što se smije, a ne što se ne smije i što je ujedno i protuprirodno.


Drugi razlozi su prilika za osobnu promociju koju HRT rado prihvaća, a naročito protunarodna vlast, s naglaskom kako će se oni „ ako budu izabrani“ boriti za Hrvatske interese. Svojim nepromišljenim činom, pokazuju svoje vjerovanje u poštene izbore, a što je još gore, misle kako će narod koji je pognut do koljena od strane Eu koja zdušno podržava protunarodnu vlast pohrliti na te tzv. izbore. Svatko u narodu tko misli svojom glavom, odavno je spoznao na vlastitoj koži srž te kolonijalne politike čija je strategija uništiti sve što je vrijedno u RH, od duhovne sfere do materijalnih i kulturnih bogatstva, koje smo naslijedili od svojih očeva, djedova i pradjedova.

U sve to se čelnik HDZ-a, doslovce priljubio na stranu protunarodne vlasti kukuriku koalicije, što kazuje i dokazuje da nimalo ne osluškuju bilo naroda u vremenu kad je to najnužnije i najpotrebnije a po svemu najsudbonosnije. Od izborene slobodne i suverene države Hrvatske guraju je iz svih, kako se kaže, petnih žila, u koloniju, ponovo nakon tisuću godina. Za nikoga od navedenih, hrvatski domoljubni i vjernički puk, kao jedina svijetla točka u svemu i koji jest stvorio državu, ne postoji. Tom puku, jedini partneri ostaju, Bog i Majka Božja. Naravno i novi papa Franjo. Zaboravlja se, da je Eu parlament sagrađen po nacrtu Babilonske kule a čelnik Eu naviješta novčanicu od 5 Eur-a sa slikom bika kojeg jaše silovana žena. Zar ovi najavljeni kandidati, nemaju iskustvo ovog tzv. našeg Sabora koji putem brojki vjerno sprovodi sve odluke Vlade koje bešćutno ozakonjuju. U toj Eu ima preko 750 zastupnika u tzv.parlamentu gdje je enormna većina na strani svih odluka EK, pa koji će to utjecaj imati od ovih tzv. naših juda ako se i među njima nađe koji naivni domoljub i vjernik.

Ponovit ću nešto što sam već spominjao, da je ovdje i sada među nama Isus Krist kao čovjek i Bog, bi li uopće ušao u razgovor sa tim moćnicima tame, kojima ništa u životu nije sveto osim novca i zloporabe vlastite moći na štetu čovjeka diljem svijeta.

Još jednom pozivam sve te naivne domoljube i vjernike da javno odustanu od te izborne farse i okrenu se zaštiti naroda i države, i sačuvaju svoj obraz i dostojanstvo, a i katoličku vjeru kojom se diče. Poslije će biti sve kasno, a zvat će ih se maglene guske.

BOG I HRVATI !!!


Zagreb, 26.3.2013. Josip Kokić-glas naroda
Autor:Josip Kokić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.