fbpx

SVE JE POKAZAO: Ivo Josipović je ‘specijalni sotonist’ na specijalnom zadatku demonizacije Hrvata!

Autor: Zrinka K.

Svi ste vidjeli Josipovićev "cirkus" koji izvodi s rukama..

Između dva zla, biraj manje zlo! Rečenica je to koja se možda najviše ponavlja tijekom ove nadasve lude predsjedničke kampanje u kojoj se borba zaista vodi između dvije vrste zla. Jedno zastrašujuće i strašno, demonsko, a drugo nježno i samo malo manipulirano (nesvjesno, nadamo se). Ivo Josipović čovjek je koji više ništa ne skriva. Od mota njegove cijele kampanje preko magijskih krugova skrivenim u njegovu logotipu do predstavljanja njegova programa u masonskoj građevini preko masonskih pozdrava koji su obilježili njegovu kampanju, Josipović je sustavno otkrivao kome služi. Naime, svi koji su donekle pratili Ivu Josipovića u ovoj kampanji mogli su gledati “cirkus” koji taj čovjek izvodi s rukama. Zapravo, cijelo vrijeme manipulativno obilježava svoju kampanju masonskom piramidom koju je sustavno oblikovao rukama. Piramida moći ili đavolja piramida, to je istina koju Josipović plasirao.Petar Glebov/Piksell
Josipović je sve rekao svojim građanima. Ne i narodu, ne i Hrvatima, ali građanima jeste. Ivo Josipović je agnostik zamislite u prijevodu neznalica koji tvrdi i laže da o duhovnom svijetu ne zna ništa. A onda opet, oko Josipovića sve okultno, sve itekako duhovno. Pa tako i njegovo remek djelo, njegov CD pod nazivom “Ars Diabolo” odnosno đavolja umjetnost, đavolji odvjetnik ili još bolje đavolje umijeće. Agnostik je pojam za čovjeka koji ne razaznaje dobro i zlo no kako onda Ivo Josipović ima pojam o đavlu kojeg toliko voli pokazivati u svojim djelima? Od kuda mu inspiracija da svoje umjetničke sposobnosti pokloni diabolu, čistom zlu ako ga i sam, kako kaže, ne priznaje. Od djela komunizma preko sotonizma do današnje New Age politike koju predvodi u Hrvatskoj posljednjih 5 godina nasilno gurajući projekte koji razaraju temelje, koji razaraju kršćanstvo, a samim time razaraju i Hrvatstvo. On to svjesno radi i od toga ne odustaje, nego naprotiv svim mogućim svjesnim i nesvjesnim porukama koje odašilje u ovoj kampanji jasno daje do znanja da on je, te da namjerava ostati masonski, neprijateljski predsjednik jer masonerija kojoj Josipović činjenično pripada najveći je ubojica Boga kroz povijest te “ubojica” Božjih ljudi (“ubojica” Hrvata). Zato je Josipović ZA ušutkavanje kršćana i obitelji i ZA davanje slobode svim drugim izopačenosti današnjice. Zato se šepuri duginim homo bojama u kampanji, a ne bojama Hrvatske. Zato je Ivo Josipović sponzorirao udruge koje su u svijetu optužene za pedofiliju, koje promiču abortuse i ritualno sablažnjavanje djece, zato financira, gura i podržava na sav glas udruge i stranke koje se zalažu za komunizam, i sotonizam, za vraćanje i bajanje za potpunu realizaciju realizaciju grijeha. Upravo zbog toga Josipović s velikim osmijehom na licu pokazuje đavolji znak, i ne srami se toga.

A za one koji ne znaju ‘Sotanski Pozdrav’, ‘Rogata Ruka’ ili ‘Mano Cornuto’ je signal odanosti pripadnika sotonističkog kulta svom “rogatom bogu”; to je istovremeno i znak njihovog međusobnog sotonskog raspoznavanja. Zna li Josipović što je učinio svojim pozdravom? Naravno da zna. Pa isti lik kojeg je pozdravio je onaj kojemu je posvetio svoju “umjetnost”, svoje talente i svoju srž koja se manifestira kroz njegovu glazbu.  A prijateljica, još od kako je bila mala mu je i Mirela Holy “najtrendi” vještica u Hrvatskoj ili kako ju nazivaju, stručnjakinja za magiju i magijske komunikacije. Pitamo se samo je li ona duhovna učiteljica Josipoviću ili je možda obratno? Je li Josipović usmjerio Holy još kao malu djevojčicu prema tom diabolu, đavlu kojeg toliko poštuje da mu sklada skladbe ili je sama izabrala taj magijski put pa se sada više nego ikad “kuži” s diaboliziranim Josipovićem?

Jedno je sigurno: Era Josipovića je svakako završena. On je raskrinkan i masonskim strukturama kao i Hrvatima više nije interesantan. On je zajedno sa svojim predhodnikom, također masonom Stipom Mesićem izvršio svoj posao i uništio Hrvatsku te ju na pladnju poklonio masoneriji, Londonu i njihovim ubojicama Bogočovjeka. Sjetimo se kako je David Rockefeller (vodeći svjetki depopulist i mason) prvi znao da će Mesić postati predsjednik, a isto tako zna da je budućnost Hrvatske u trilateralnim (njegovim) rukama. Na red stupa Kolinda, žena koja će Hrvatsku nježno predvoditi u Novi svjetski poredak, poredak od kojega nažalost ne možemo pobjeći jer je zapisan, no sve nade možemo položiti u Kolindino krštenje i posvećenje, a naposljetku i mogućnost za obraćenje, nje i cijele nacije, za razliku od Josipovića od kojeg možemo dobiti samo i isključivo onu praznu olupinu čistog i predvidivog zla.

Autor:Zrinka K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.