Srbija do Tokija: ‘Hajduk je srpski klub’, čeka se samo SDP da postavi ćirilicu na grb splitskog kluba!

Autor: Igor Drenjančević

Svi smo mi po njima Srbi, samo što još ne znamo koliko. Jovo Rašković: "Srbi su lud narod".

Hajduk je srpski klub po srpskim glasilima, jer su ga po tim glasilima osnovali Srbi! Čak i ime Hajduk po njima nije hrvatsko, već srpsko. Svi hajduci u povijesti su Srbi, kažu njihova glasila. Riječ hajduk je izvedena od turske riječi hajdud, koju su koristili Osmanlije za ugarske pješačke jedinice. Po drugoj teoriji riječ je izvedena od mađarskog hajtу (množina hajtok), koja znači gonič stoke. Turci i Mađari su isto Srbi? Može li biti bolje od ovoga? Ma može, prvo je Gundulić bio Srbin, pa Dubrovnik cijeli, a sada je simbol Dalmacije Hajduk, srpski. I koji je zaključak? Dalmatinci su Srbi,a po Vojislavu vojvodi Šešelju, sve je to urota Vatikana, koji je prevario Srbe i pretvorio ih u katolike.

Svaki pravi Bad Blue Boys sad bi mogao biti još sumnjiviji torcidašima, jer ispada po ovoj zadnjoj srpskoj nebulozi, kako su hajdukovci Srbi i sada svi Dalmatinci moraju prijeći u Dinamov navijački kadar. Mamiću super. Više neće morati cijepati košulje, jer u biti više nema od koga izgubiti utakmicu, osim ako ne otiđe u Dugo Selo, tamo je uvijek sve moguće. Čak i da izgubi. Evo dobre sprege Mamića i srpskih nebuloznih medija. Sada još samo se Arsen Bauk i SDP trebaju pobrinuti i staviti ćirilične natpise na grb, te na ulaz stadiona, ćirilicu. I nedaj Bože da se nađe neki hrvatski branitelj i skine tu ploču sa zida ili sam grb, odmah ga treba kundakom u glavu, baš kao i u Vukovaru. I neka on pati u komi jer je Hajduk po Srbima srpski. Ne smije se povijest mijenjati. Ipak su Srbi uvijek na pravoj starni.  Mislim na onoj svojoj. Ova nova srpska otkrića još samo treba blagosloviti sv. Sava. I sve će bi OK. Ionako Srbija ima Hajduk iz Kule, tzv. “ponos ravnice”,koji igraju u njihovoj opančarskoj lizi, a ovim otkrićem bi Srbija dobila i “ponos majstora sa mora”. Ideja za bogove. To se samo Srbi mogu dosjetiti u nedostatku čitanosti. Ipak je Srbija do Tokija, kako su često četnici pisali po zidovima naših kuća. I kad Yoko Ono može biti srpkinja, kako ne bi mogli biti Hajdukovci?

Čovjek se pita jesu li stavrno Srbi toliko lud narod ili toliko objestan narod, da gaze baš po svemu. Na kraju će ispasti i Ivica Kostelić Srbin, jer je možda negdje nekada pojeo leskovačku mućkalicu i time se zarazio srpstvom.

Svi smo mi po njima Srbi, samo što još ne znamo koliko.

Jovo Rašković: “Srbi su lud narod”.

Autor:Igor Drenjančević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.