Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Popularni glumac: ‘Svi smo mi gubitnici, osuđeni jedni na druge! Mir, brate po domovini!

Autor: dnevno.hr

'BiH služi stranim silama kao poligon za razne njihove pokuse...'

Enis Bešlagić, popularni bosanskohercegovački glumac koji je lani proglašen osobom godine u BiH, reagirao je nakon jučerašnje presude hrvatskim generalima i samoubojstva Slobodana Praljka. Njegova poruka mira u kratkom je roku oduševila pratitelje na Instagramu

”ČITAJ!!
Moj brate, po domovini…
BiH služi stranim silama kao poligon za razne njihove pokuse…
To je dokaz koliko smo mi svi “mali” narodi na ovim prostorima i koliko se “veliki” igraju sa nama i našim emocijama… a sve za svoje interese!
To je još jedan dokaz da mi moramo praviti svoje priče i poštovati jedni druge.
Da nikada više ne budemo izmanipulirani i glupi u svojoj naivnosti!! Da nikada više ne budemo instrumenti i bojeva municija stranih sila… Nema pobjednika na našim prostorima… Svi smo mi gubitnici, osuđeni jedni na druge! I sutra se ne pitajte, ko je kriv?? Jer smo danas SVI ODGOVORNI!!
Mir brate, po domovini.”

ČITAJ!! Moj brate, po domovini… BiH služi stranim silama kao poligon za razne njihove pokuse… To je dokaz koliko smo mi svi “mali” narodi na ovim prostorima i koliko se “veliki” igraju sa nama i našim emocijama… a sve za svoje interese! To je još jedan dokaz da mi moramo praviti svoje priče i poštovati jedni druge. Da nikada više ne budemo izmanipulirani i glupi u svojoj naivnosti!! Da nikada više ne budemo instrumenti i bojeva municija stranih sila… Nema pobjednika na našim prostorima… Svi smo mi gubitnici, osuđeni jedni na druge! I sutra se ne pitajte, ko je kriv?? Jer smo danas SVI ODGOVORNI!! Mir brate, po domovini.

A post shared by Enis Bešlagić? (@beslagicenis_jedini_pravi) on

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.