Ma jel’ to Milanović konačno nasmijan? Čini se, svanulo i njemu (FOTO)

Autor: I.Galešić

Zadnjih dana nikako mu nije dolazio osmijeh na lice, ali evo konačno mu zasjalo sunce, premijer se nasmijao!

Čekali smo… I dočekali. Premijer Zoran Milanović se osmjehnuo! Osmijeh premijera ovih dana čekali smo k’o ozebli sunce, i konačno ga ugledali po izlasku sa sjednice Predsjedništva SDP-a na kojoj je većina članova odlučila tražiti od Glavnog odbora da izbaci bivšeg ministra financija Slavka Linića iz stranke.
Kako se vama čini? Je li premijer sretan?


Slavko Linić “drznuo” se optužiti Milanovića za prisluškivanje i stavljanje privatnih interesa ispred državnih, zbog čega je, najvjerojatnije, premijer zadnjih dana bio poprilično zabrinut.

 

Svaka fotografija s događaja snimljenih “nakon Linić svjedočanstva” prikazivala je zabrinut pogled šefa države. Ni u trenutku posjeta crnogorskog predsjednika Vlade Mile Đukanovića, Milanović nije mogao doći k sebi. “Zurio” je u nebo kao da traži od Boga znak… No, on je ateist, pa je vjerojatno samo “zurio”.
Proslava Dana Hrvatskog sabora, dok je za ostale bila sretan događaj, za premijera je prošla u istom tonu – zurkanju.






No, konačno, crni dani su prošli, nacija može odahnuti… Imamo ga, imamo osmijeh premijera!




Autor:I.Galešić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.