Goran Mehkek / CROPIX

KOLINDA OTKRILA KOLIKO JE ZAISTA BOGATA! Jedan dobitak posebno se ističe: Je li moguće da je ovoliko dobila?

Autor: Dnevno

Kolinda Grabar-Kitarović je dva dana prije roka, odnosno prije isteka predsjedničkog mandata, predala novu imovinsku karticu, što je i dužna učiniti nakon prestanka obnašanja dužnosti.

Kada se usporedi s onom otprije pet godina, s početka mandata, plaća joj je porasla s 22.720 na 24.376 kuna. Njezin suprug Jakov na početku mandata bio je nezaposlen, a danas radi u tvrtki AD Plastik za plaću od 14.925 kuna. Honorano još na godinu u tvrtki Sentinel Holding AG zaradi 180.000 kuna.

I štednja obitelji Kitarović se povećala – na početku su imali zajedničku štednju od 135.000 eura. Na kraju mandata ona je dvostrukoveća, ali je Grabar-Kitarović sada prijavila osobnu ušteđevinu od 115.000 eura te na drugom računu od 108.000 eura što joj je jednokratno isplatio NATO.

Jakov Kitarović sada ima prijavljenu štednju od 25.000 eura. Nekretnine su ostale iste, dok se obitelj riješila dvaju automobila s početka mandata, pišu Vijesti.hr.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.