Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

KARDINAL PULJIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI: Stanje mu je stabilno, primljen je iz preventivnih razloga

Autor: HINA/N.M.

Kardinal Vinko Puljić smješten je u četvrtak u bolnicu u Sarajevu zbog mogućih komplikacija zdravstvenog stanja proučenih zarazom koronavirusom, no njegovo stanje je stabilno, a hospitaliziran je iz preventivnih razloga, doznaje Hina iz izvora bliskih vrhbosanskom nadbiskupu.

“Kardinal je u stabilnom stanju, komunikativan je i u bolnici je kako bi se moglo pravodobno reagirati u slučaju dodatnih komplikacija”, kazao je Hinin izvor koji je tražio ostati neimenovan.

Iz Opće bolnice u Sarajevu tijekom dana također su potvrdili kako je kardinal Puljić tamo smješten.

“Kardinal Vinko Puljić nalazi se kod nas na liječenju od posljedica zaraze koronavirusom”, izjavio je ravnatelj bolnice Ismet Gavrankapetanović.

Zaraza koronavirusom kod kardinala Puljića potvrđena je početkom ovog tjedna.

Vrhbosanski nadbiskup ove je godine napunio 75 godina života.

“Vrhbosanska nadbiskupija još jednom poziva vjernike na molitvu za nadbiskupovo zdravlje te upućuje apel svima na odgovorno ponašanje i poštovanje svih epidemioloških mjera koje su donijele nadležne institucije”, stoji u kratkom priopćenju koje je prenijela Katolička tiskovna agencija Biskupske konferencije BiH (KTA).




Autor:HINA/N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.