fbpx
Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

KAPETAN DRAGAN PONOVO PROZIVA HRVATE: ‘Ako je Krajišnik zločinac, onda svaki hrvatski političar mora biti zločinac!’

Autor: I.Br.

Dragan Vasiljković, poznatiji pod imenom Kapetan Dragan, danas je gostovao na Kurir TV-u, gdje je govorio o smrti Momčila Krajišnika, kazavši da je Krajišnik žrtva jednog vremena.

“Na mene je ostavio utisak odlučnog čoveka, a ako je on zločinac, onda svaki hrvatski političar mora biti zločinac”, rekao je kapetan Dragan.

 “Vi ste imali sukob zapada i istoka, sve socijalističke zemlje morale su se raspasti. Zapad je financirao velikim sredstvima svakog protivnika Jugoslavije. Ali mislim da su ta vremena prošla, sada vidim ogromne promjene nabolje. Imamo sada više razloga za suradnju.

“Krajišnik je poslije izlaska iz zatvora rekao da trebamo opraštati, ali ja smatram da ne trebamo opraštati. Hrvati i dan danas vode rat protiv Srba“, rekao je kapetan Dragan.

Optužio Vuka Jeremića

Vasiljković je optužio Vuka Jeremića da je dozvolio uhićenje Srba.

“Ja nisam bio prijatelj Miloševića, ali je i on u Hagu ispao žrtva kao Krajišnik. Uvjeren sam da će to postati jasno svijetu. Vjerujem da smo mogli proći bolje da smo bili organiziraniji. NATO ne bi napao da smo bili složni tokom 90-tih”, rekao je kapetan Dragan.

“Krajišnik je u Hagu ustrajao i uspio poraziti pokušaj da se Srbi predstave kao genocidan narod. Mislim da će ga po tome pamtiti”, zaključio je Kapetan Dragan, kazavši kako za sada ima65 Srba za koje znaju da su u zatvoru, a da su osuđeni bez dokaza.
TRGOVCI NE ŽELE TUŽITI DRŽAVU IAKO SU IZGUBILI MILIJARDU KUNA ZBOG ISTE: Rekli su nam što pak žele!

 
Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.