fbpx
FOTO: Patrik Macek/PIXSELL

KAKVA SVAĐA PLENKOVIĆA I GRMOJE! ‘Bilo mi je zadovoljstvo izbaciti Most iz Vlade, narodu za covid nudite lijek za parazite, eto šape!’

Autor: Dnevno.hr

Sabor zasjedanje nastavlja raspravom o Prijedlogu Državnog proračuna za 2022. godinu kojim se predviđaju prihodi od 164,5 milijardi i rashodi od 173,8 milijardi kuna te deficit proračuna opće države od 12 milijardi ili 2,6 posto BDP-a.

Prihodi od poreza trebali bi dosegnuti 87,9 milijardi kuna i biti gotovo sedam posto viši nego u ovoj godini, a od doprinosa se očekuje oko 26 milijardi kuna ili pet posto više.

Ukupni rashodi financirani iz svih izvora financiranja planirani su u iznosu od 173,8 milijardi kuna, što je povećanje od 500 milijuna kuna u donosu na rebalansirani proračun za ovu godinu.

Nakon izlaganja premijera Andreja Plenkovića i ministra financija Zdravka Marića, na redu su bile 23 replike premijeru, a prvi na redu je bio Nikola Grmoja.

“U potpunosti ste stavili šape na sve institucije, bilo bi dobro kad bi smo mi s vama bili na nuli, mi smo s vama na minusu. Kako je neizbježan odlazak glavne državne tužiteljice jer je štitila vašu Gabi, tako je neizbježan i Vaš odlazak jer ste bili mecena korupcije u Hrvatskoj”, poručio je Grmoja Plenkoviću.

Plenković mu vraća, ako se smatra medvjedom, a ima šape, neka to drži za sebe.

“Neopisivo zadovoljstvo bilo je izbaciti Most iz vlade, populističku nakupinu aktera koja se igra politike. Vaš čelnik stranke hvali se, podržavate prosvjed, narodu nudite lijek za parazite kod životinja. Vidim da su vam šape tu, jasno mi je odakle Ivermectin u nastojanjima Mosta za borbu protiv covida-19”.

“Kada ste uhvaćeni sa šapama u rukama hrvatskih poreznih obveznika, tko krade, taj i laže, sami ste se razotkrili”, odgovara Grmoja.
Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.