Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

KAKVA BOMBA! LJEVICA NA APARATIMA: Karolina Vidović Krišto pridružila se Škori

Autor: Dnevno

Kao što je u utorak najavio Miroslav Škoro, Domovinski pokret nastavlja s predstavljanjem pojačanja za izbore.

Na Facebook stranici Domovinskog pokreta, predstavljena je novinarka i urednica Karolina Vidović Krišto.

“Čast nam je predstaviti naše novo pojačanje, nezavisnu kandidatkinju Karolinu Vidović Krišto koja će na predstojećim parlamentarnim izborima biti na listi Domovinskog pokreta u 9. izbornoj jedinici”, napisali su.

“Uz Božju pomoć i vaše povjerenje borit ću se protiv korupcije, protiv institucionaliziranja pedofilije, za zaštitu djece, za istinu i za politiku integracije, dolaska i povratka Hrvata izvan Hrvatske. Nije dovoljno birati pametne i domoljubne zastupnike. Trebaju usto i iznad svega biti čestiti i hrabri”, izjavila je Vidović Krišto, a prenosi Domovinski pokret na Facebook stranici.

Podsjećamo, Karolina Vidović Krišto dosad se u politiku nije uključivala, a oni koji joj se sjećaju imena, to je vjerojatno jer prate program HRT-a, gdje je ova novinarka i urednica, rođena u Vukovaru, pokrenula, između ostalog, emisiju Slika Hrvatske koja je 2012. godine ukinuta, nakon što je Vidović Krišto u njoj prikazala dio dokumentarca “The Kinsey Syndrome”, u kojem se zdravstveni odgoj dovodi u vezu s pedofilijom.

Šef izborne kampanje HDZ-a JANDROKOVIĆ PEGLA IMIDŽ NJONJE




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.