Foto: PU Primorsko-goranska

Kako bi u kućnom laboratoriju uzgajao MARIHUANU, besramno je KRAO STRUJU HEP-u. Iznos je pozamašan!

Autor: Maja Štefanac

Zbog sadnje marihuane u improviziranom laboratoriju i krađe struje HEP-u 40-godišnjaka je uhitila opatijska policija. Ilegalnim napajanjem s glavnog elektrovoda oštetio je HEP za nekoliko desetaka tisuća kuna.

“!U sklopu kriminalističkog istraživanja provedena je pretraga doma i prostorija na širem području Matulja kojima se 40-godišnjak koristi gdje je pronađena vrećica s 547 grama droge marihuana, zatim oprema za uzgoj indijske konoplje (transformatori za struju, lampe, žarulje, utikači s digitalnim tajmerima, ventilatori, umjetna gnojiva i dr.), ali i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela”, priopćili su iz policije.

Naime, tijekom pretresa policija je otkrila da je nedozvoljeno priključio vod struje iz svog stana na glavni elektrovod kako bi besplatno koristio struju u improviziranom laboratoriju za uzgoj indijske konoplje, ali i za ostale potrebe.

Nakon kriminalističkog istraživanja 40 godišnjak je kazneno prijavljen državnom odvjetništvu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.