Photo: Patrik Macek/PIXSELL

KAKAV OBRAČUN MINISTARA! Horvat i Butković se nisu štedjeli preko Facebooka, evo kako je prošla razmjena poruka

Autor: Daniel Radman

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković proslavio je jučer 42. rođendan. Njegovi prijatelji slali su mu čestitke putem društvenih mreža, a među njima posebno se izdvojila ona koju mu je uputio kolega iz Vlade.

Riječ je o ministru uređenja Darku Horvatu koji je porukom, sudeći po ‘smajlijima’, izmamio dosta pozitivnih reakcija.

Naime, Horvat mu je poslao njihovu zajedničku fotografiju sa sastanka Vlade na kojoj – barem se tako čini – Butković drijema.

Horvat: ‘Nastavi ovako duboko promišljati’

Uz fotografiju Horvat je priložio i prateću poruku.

“Danas je još jedan važan dan, našem ministru rođendan! E pa moj prijatelju Oleg Butković, želim ti sve najbolje i da nastaviš ovako ‘doboko promišljati’ o svemu što govorim na našim sjednicama Vlade RH”, napisao je uz nasmiješeni emoticon.

Facebook/screenshot

Butković: Horvatova izlaganja su idealno vrijeme za promišljanja’

Ni Butković mu nije ostao dužan. Zahvalio je na čestitci, također uz opasku.

“Hvala dragi kolega ministre i prijatelju Darko Horvat. Ja se radujem svakom tvom izlaganju na Vladi RH jer je to idealno vrijeme za duboka promišljanja“, uzvratio je ministar prometa uz dvije čaše pjenušca.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.