pixabay

KAD STRAH OD KORONE UZME MAHA: Tri mjeseca živio u zračnoj luci u Chicagu, a da nitko nije skužio!

Autor: Maja Štefanac/Hina

Koliko je strah oko koronavirusa uzeo maha potvrđuje nam jedna priča koja stiže iz Chicaga, o čovjeku koji je čak tri mjeseca živio u tamošnjoj zračnoj luci.

U čikaškoj zračnoj luci policija je uhitila 36-godišnjeg Aditya Singha, muškarca koji se zbog pandemije koronavirusa navodno bojao letjeti zrakoplovom pa je potpuno neopaženo proveo čak tri mjeseca u osiguranom dijelu Međunarodne zračne luke u Chicagu, objavilo je američko državno odvjetništvo.

Na ukradenim dokumentima koje je pokazao policiji pisalo je “manager”, no stvarni je vlasnik njezin nestanak prijavio još u listopadu, piše BBC. Ustanovljeno je da je Singh iz Los Angelesa u čikašku zračnu luku O’Hare stigao 19. listopada.

Chicago Tribune piše da je Singh rekao kako je službenu iskaznicu zaposlenika zračne luke pronašao na aerodromu, a s obzirom na to da je zbog pandemije koronavirusa bio preuplašen da se vrati kući, odlučio je ostati u zračnoj luci. Naime, Singh živi u predgrađu Los Angelesa i po podacima javnog branitelja nema kazneni dosje. Također nije poznato zbog čega je boravio u Chicagu. No ipak je optužen za krivično djelo upada u zabranjeno područje zračne luke i za krađu identifikacijske iskaznice. Zabranjen mu je ulazak u zračnu luku i morat će platiti jamčevinu u iznosu od 1000 dolara.

Slučaj je još uvijek pod istragom, no utvrđeno je kako muškarac nije predstavljao nikakvu prijetnju za zračnu luku, kao ni za putnike.

Autor:Maja Štefanac/Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.