Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX/Ilustracija / Fotografija ne odgovara mjestu nesreće

KABINA SE SURVALA U PONOR DUBOK 10 METARA! Prevrnuo se vagon vlaka u Sloveniji, vatrogasci se borili da izvuku unesrećenog

Autor: Dnevno.hr

Vagon teretnog vlaka s transformatorskom stanicom prevrnuo se u ranim jutarnjim satima u nedjelju na željezničkoj stanici u Zidanom mostu u Sloveniji.

U nesreći je teže ozlijeđena jedna osoba, policija kaže da se radi o državljaninu Češke.

Vagon se prevrnuo oko 1.30, objavila je policija iz Celja te dodala da je državljanina Češke vozilo hitne pomoći prevezlo u bolnicu. Unesrećeni je bio u posebnoj kabini za vagonom koji se prevrnuo. Kabina se odvojila i survala u ponor dubok deset metara na obalu rijeke Save.

Unesrećenog su izvukli vatrogasci, koji su pregledali vagon koji ima spremnike za pogonsko gorivo i akumulator, a stručnjaci su pregledali površinu rijeke Save zbog mogućeg izlijevanja goriva.

Slovenske željeznice javljaju da je prijevoz izvanrednog tereta izvodio strani izvođač. Policija još nije utvrdila uzrok nesreće.

Željeznički promet kroz Zidani Most bio je prekinut, a nakon tri sata tijekom jutra ponovno je uspostavljen jednim kolosjekom.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.