Foto: Facebook

JURIČAN OBJAVIO TKO JE TAJNI VLASNIK NARODNOG RADIJA: ‘Javno priznajem, ja sam mali snalažljivi k***in sin i medijsko smeće’

Autor: L.B.

Redatelj Dario Juričan u petak ujutro oglasio se na Facebooku novom objavom.

Naime, kako tvrdi, on je tajni vlasnik Narodnog, ali i još nekih radija.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Glede medijskih natpisa o možebitnom prikrivenom vlasništvu niza radijskih postaja, želim informirati javnost da sam ja, Dario Juričan, tajni vlasnik Narodnog, kao i još nekih radija. Javno priznajem da su se sve ove godine razne druge osobe predstavljale kao vlasnici.

‘Sve ovo sam radio uz prešutno odobrenje predsjednika vlade Andreja Plenkovića’

Novac je kolao kroz različite uplate za neobavljene usluge, a tvrtke posrednike, nakon što bi nagomilale porezne dugove, slalo se u stečaj. Tako se godinama magarčila voljena nam domovina. Ja sam mali snalažljivi kurvin sin i medijsko smeće i kao takav sam krajnje uspješan, a moja tvrtka Milan Bandić usluge protuusluge j.d.o.o. prosperira i lijepo se razvija zahvaljujući prihodima od popularnih radio postaja.

Vijeće za elektronske medije i Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja mi mogu staviti soli na rep, jer je formalno sve u redu – lako im naštancam bilo koji dokument, pa smo svi zadovoljni. Napominjem da sam sve ovo radio uz prešutno odobrenje predsjednika vlade Andreja Plenkovića, ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek i kooperativnog vodstva HDZ-a. Može mi se.

Dario Juričan, gradonačelnik svemira, počasni gradonačelnik Vruje i tajni vlasnik Narodnog radija”, napisao je Juričan.




Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.