fbpx
FOTO: Index

JURIČAN KRENUO PO MALENICU: ‘Ako bude opiranja, ja sam ga spreman zaustaviti u bijegu i predati policiji’

Autor: Dnevno

Redatelj, bivši predsjednički kandidat i aktivist Dario Juričan u petak je nastavio svoju aktivnost zbog toga što se, navodno, želi zvati Milan Bandić.

Kao što je u četvrtak na press konferenciji najavio, došao je “uhititi” ministra Ivana Malenicu kojeg krivi što mu ne daju da se preimenuje i Milana Bandića.

U 8 sati došao je kod ministra uprave i pravosuđa Malenice kako bi ga podsjetio na presudu Visokog upravnog suda prema kojoj smije promijeniti ime u Milan Bandić.


Došao po njega

Ustrajan u promjeni imena, najavio je: “Ako bude opiranja, ja sam ga spreman zaustaviti u bijegu i predati policiji zato što krši Ustav, zakon i ne poštuje presude Republike Hrvatske.”

“Je li primjereno ili ne da ja nosim ime Milan Bandić potpuno je nebitno. Želim biti primjer drugima da se protiv ovakvog pravosuđa i lopuže ministra treba boriti. Prema Kaznenom zakonu, točka 106, ja imam građansku dužnost njega, budući da sam opazio kazneno djelo, zaustaviti i predati policiji. Policajac je tu i spremno čeka”, rekao je Juričan te dodao kako čeka ministra ispred Ministarstva uprave već pola sata.

Ministar Malenica nije se pojavio.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.