screenshot

Jureći BMW naletio je na mađarsku Škodu i odbacio ju do betonskog zida. TROČLANA OBITELJ U KRITIČNOM STANJU!

Autor: Dnevno/Dr. K.

Troje ljudi teško je ozlijeđeno u stravičnoj prometnoj nesreći koja se jučer oko 12:40 dogodila na naplatnim kućicama Sveta Helena u smjeru Zagreba. Stradali su roditelji i dijete koji su u teškom stanju, doznao je RTL.

Pretpostavlja se da se nesreća dogodila kada se BMW čakovečkih registracija u punoj brzini dovezao do naplatnih kućica gdje su na red čekala dva automobila mađarskih registracija. Zbog neprilagođene brzine, BMW se u zabio u automobile.

Najgore je prošao automobil u koji se zabio BMW u punoj brzini. Ispred njega je bio jedan automobil koji je plaćao cestarinu, pa se u trenutku udarca našao doslovno zgnječen između dvaju automobila. Taj je automobil od siline udarca udario i u naplatnu kućicu i posve je smrskan. Fotografije s mjesta nesreće pokazuju koliko je silovit bio udarac trećeg automobila.

U kućici je bila blagajnica no, na sreću, ništa joj se nije dogodilo.

Vatrogascima je trebalo 45 minuta da iz smrskanog vozila izvuku bračni par s djetetom. Prvi automobil u nizu također je oštećen i od siline udarca odbačen je nekoliko metara naprijed.

Autor:Dnevno/Dr. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.