Foto: Igor Kralj/PIXSELL

JOŠ JEDNO IME ISPLIVALO NA POVRŠINU: Župan Darko Koren cijepio se PREKO REDA, da se ne baci. Priznao je sve novinarima!

Autor: Maja Štefanac

Prvo je bilo zanimljivo, čudno, onda je postalo tragikomično, ali sada afera cijepljenja preko reda očito postaje “novo normalno”? Svaki dan na površinu ispliva neko novo ime koji se cijepio brže bolje … da se ne baci.

Jedan od njih, sada već među mnogima, je i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren (58) koji se cijepio protiv Covida tijekom akcije cijepljenja opće populacije u sportskoj dvorani srednje škole u Koprivnici.  Otkrila je naime ovo glavna županijska epidemiologinja dr. Draženka Vadla na današnjoj konferenciji za novinare. Priznala je čak da je na punktu u Koprivnici osobno pozvala župana Korena koji je bio tamo da se cijepi. Njeno obrazloženje je činjenica da će se uvijek događati da jedan dio ljudi koji su pozvani, iz nekih razloga ne dođe na cijepljenje, pa  će se onda cijepiti netko tko se tamo zatekne, a nije bio na listi.

Da se cijepio, potvrdio je i sam župan, rekavši kako je “put do pakla opločen najboljim namjerama”. Naime, Vadla kaže kako ju žaloste napisi u medijima o cijepljenju preko reda, te govori da se cjepivo treba odmah potrošiti. Koren je dobio cjepivo tvrtki Pfizer-BioNTech za koje se navodi kako ima najbolju zaštitu.

“Rekao sam odmah da ću se cijepiti i da se ne želim medijski eksponirati. Tako je bilo prije nekoliko dana. Nakon svih ministara, saborskih zastupnika i nekih mojih kolega župana, i ja sam se cijepio”, rekao je Koren.

 

 

 




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.