Još jedan incident pokraj Knina! ‘Srbi, opet ćete bježati traktorima’

Autor: Dnevno

Kako smo pisali, sinoć se u općini Biskupija pokraj Knina dogodio incident u kojem je,  u jednom kafiću za vrijeme utakmice između Young Boysa i Crvene zvezde, napadnuto i ozlijeđeno pet osoba, no to nije bio jedini incident te večeri.

Kako prenosi Večernji list, u isto vrijeme, u mjestu Đevrske, trojca mladića verbalno su, a potom i fizički, napala vlasnika jednog ugostiteljskog objekta i goste te su oštetili inventar.

Veselinka Mandić, supruga vlasnika kafića, komentirala je navode da se napad dogodio za vrijeme gledanja utakmice Crvene zvezde, istaknuvši kako se gledala utakmica Dinamo – Rosenborg te da nemaju program na kojem bi mogli gledati Crvenu zvezdu, iako su ih napadači pitali navijaju li za Zvezdu. Kaže da su napadači došli u Golfu šibenskih registracija, vrijeđali ih na nacionalnoj osnovi i pitali ih slušaju li Thompsona.

“Došla su tri mladića koja nemaju ni 25 godina, jedan je odmah počeo vikati: ‘Srbi, ići ćete u kolone, traktorima ćete bježati’. Drugi je poslije nasrnuo na moga muža. Sav narod što je tu bio otišao je kući ostali smo sami. Bila sam na katu, vidjela sam ih, sišla sam. Ostali smo sami, čekali smo policiju. Polomio nam je vješalicu za garderobu, stolice je bacao preko ulice, kad su ljudi koji su sjedili otišli. Kad je izašao, bacio je bocu, da je itko bio tu, sve bi se isjeklo”, rekla je supruga vlasnika za Večernji.

Kaže kako su mladići bili u vidno alkoholiziranom stanju. “Nikomu ništa nismo učinili i nije im ovo trebalo, iako moram reći da je svemu kumovao i alkohol jer su bili pijani, a jedan od njih trojice govorio je da ne želi u tome sudjelovati. Napali su mi muža koji se sav tresao, bacali su boce, sjedalice, razbili su i vitrinu i nismo spavali do dva ujutro. Još se tresem. Vrijeđali su: ‘Srbi, slušate li Thompsona? Za koga navijate, je l’ za Crvenu zvezdu? Bježat ćete opet u koloni, na traktorima, ako išta mognete i ponijeti. Što ste se vraćali’ i tako”, izjavila je Veselinka Mandić te je na kraju pohvalila rad policije na koju nema primjedbi.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.