Foto: Goran Sebelic / CROPIX, Ilustracija

JEZIVI ISPAD PROFESORA NA IZLETU! Učenice sve prijavile, ravnatelj pozvao policiju: Hoće li dobiti otkaz?

Autor: Dnevno.hr/ F.A.

Srednjoškolski izlet u Italiju početkom svibnja učenicama koje pohađaju školu na jednom od jadranskih otoka, zauvijek će se urezati u pamćenje po događaju koji im se tamo dogodio.

Naime, oko 6 sati ujutro, u hotelsku sobu im se ušuljao, ni manje ni više, nego njihov profesor. Dok su one mirno spavale, ništa ne sluteći, profesor ih je fotografirao. Da stvar bude još bizarnija, kasnije im je pokazivao te fotografije.

Ravnatelj pozvao policiju

Kad su se vratile s putovanja, sve su ispričale svojim roditeljima koji su profesora prijavili ravnatelju. Jedna je učenica prijavila profesora za spolno uznemiravanje, dok ga je druga prijavila  za neovlašteno snimanje.

Nakon razgovora s roditeljima i učenicama o događaju, ravnatelj je o svemu obavijestio policiju.

Pedesetdvogodišnji je profesor priveden i određene su mu mjere opreza. To uključuje zabranu približavanja te zabranu uspostavljanja kontakta s dvije učenice a prijavljen je za neovlašteno snimanje i seksualno uznemiravanje. Trenutno se nalazi na slobodi.

O ovom događaju policija nije izvijestila javnost radi zaštite djece i maloljetnika, a Općinsko državno odvjetništvo i dalje intenzivno radi ovu obradu.

Nije poznato je li profesor suspendiran ili i dalje radi u školi zbog toga što je ravnatelj nedostupan, piše Slobodna Dalmacija.




 

Autor:Dnevno.hr/ F.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.