Foto: Ronald Gorsic / CROPIX/Ilustracija

JEDVA PUNOLJETAN, A VEĆ NOSI KRIMEN TEŠKE NESREĆE! Krš i lom u mrkloj noći, može se samo moliti da prežive: Život djevojke (18) i dječaka (16) u opasnosti, prevezeni u bolnicu

Autor: N.K

Mladić (19) u noći s petka na subotu skrivio je tešku prometnu nesreću u kojoj su putnici, 18-godišnjakinja i 16-godišnjak zadobili ozljede opasne po život.

Do nesreće je došlo oko 1:50 u mjestu Ferdinandovac u Ulici Trepče.

Kako se doznaje, 19-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake.

“Zbog neprilagođene brzine kretanja automobil je sletio van kolnika na travnatu površinu te udario u obiteljsku kuću. U prometnoj nesreći vozač je dobio teške ozljede i prevezen je u
Opću bolnicu u Virovitici, dok su 18-godišnja putnica i 16-godišnji putnik u osobnom automobilu dobili teške ozljede opasne po život te su prevezeni u Opću bolnicu Koprivnica”, javlja policija.

Vozač je upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0.45 promila te mu je vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv osumnjičenog 19-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.