Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

JE LI MILANOVIĆ NA SKIJANJU? Stigao zafrkantski odgovor s Pantovčaka: ‘Posjetio Tarvisio kako bi provjerio može li tamo dobiti prebivalište’

Autor: N.K

Poznato je kako predsjednik Zoran Milanović zna otići zimi na skijanje, a mnogi su se pitali ima li zatišje s Pantovčaka veze s time.

U javnosti se pojavila informacija kako je predsjednik viđen na skijanju u Italiji. Vezano uz to, tportal je poslao upit Uredu predsjednika.

Na pitanje je li predsjednik Zoran Milanović na odmoru stigao je posve neobičan odgovor.

“Predsjednik Milanović nije na odmoru, u Zagrebu je. Predsjednik Republike inače nikada nije na odmoru, bio u Zagrebu ili ne, jer uvijek obavlja svoju dužnost.

Jutros je na nekoliko sati otputovao u Kranjsku Goru, i usput posjetio Tarvisio, kako bi tamo provjerio uvjete za moguću prijavu svoga prebivališta, a kako bi potom mogao zatražiti državnu rezidenciju za stanovanje u Zagrebu. Budući da je državni dužnosnik, predsjednik Republike ima ista prava kao i svi drugi, kao što to tvrdi predsjednik Vlade. Predsjednik Milanović vratio se danas u Zagreb, nakon što je provjerio uvjete za moguću prijavu prebivališta u Kranjskoj Gori”, stoji u odgovoru koji potpisuje glasnogovornik Ureda predsjednika Nikola Jelić.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.