JANŠA NA UDARU JER BRANI TRUMPA! Stižu mu uvrede: Posvađao se i s njemačkim diplomatom!

Autor: Valneo Kosić

Slovenski premijer Janez Janša prvi je političar koji je čestitao Donaldu Trumpu na pobjedi u trenutku kada prebrojavanje glasova nije bilo gotovo. Tada je Donald Trump uvjerljivo vodio i mnogi su u tom trenutku mislili kako je Trump na korak do pobjede uključujući i samog Trumpa. Već tada su mediji počeli ismijavati Janšu zbog njegova poteza, a sada kada je Trump izgubio, Janša je postao dodatno omražen. Pregledavajući njegov Twitter profil došli smo do zaključka da Janša trenutno dobiva velik broj negativnih komentara, a ušao je i u prepirku s njemačkim diplomatom Wolfgangom Ischingerom.

Ischinger je očito čestitao Bidenu na pobjedi, a Janša mu je poručio kako je zanimljivo da ne pokazuje nikakvog poštovanja prema vladavini prava i svakom pojedinom glasu, koji, kako je nadodao, “još uvijek nisu legalno prebrojani”. Usput kako je George, pitao je Janša Ischingera.

Ischinger mu je naravno odgovorio i dobio podršku pratitelja. Rekao je kako su svi i svaki glas prebrojeni prije nego što je čestitao Bidenu, a potom ga je upitao je li čestitao sad već proglašenom pobjedniku, na što Janez Janša nije odgovorio.

Janša je vrlo žestoko prozivao korporativne medije za pristranost i loš tretman Donalda Trumpa u od strane medijskih kuća odanih Bidenu. Zbog svega toga cijeli niz medija sklonih demokratskoj opciji u Americi izruguje se s Janšom, a dio pratitelja na Twitteru mu poručuje kako je Sloveniju sram zbog toga što podržava Trumpa.







 

 

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.