Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

JANDROKOVIĆ ZATEČEN! Ali Milanović mu neće pomrsiti planove, koliko god se trudio!

Autor: Ana Korenić

Iz Ureda predsjednika Sabora je stigao odgovor na poziv predsjednika Milanovića kojeg je uputio Jandrokoviću i premijeru Plenkoviću da sutra njih trojica polože zajednički vijenac na Mirogoju povodom Svih svetih.

“S obzirom na epidemiološku situaciju, predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković planirao je zajedno sa saborskim izaslanstvom položiti vijenac u povodu blagdana Svi Svetih uoči samoga blagdana, u subotu, 31. listopada u 9 sati na groblju Mirogoj te protokol Sabora već radi na tim pripremama. Zatečeni smo stoga pozivom koji je stigao danas kasnije poslijepodne iz Ureda predsjednika u protokol Hrvatskoga sabora, te smo se iznenadili kada smo obavijest o tome odmah vidjeli i u medijima. To neće utjecati na promjenu postojećeg plana protokola predsjednika i izaslanstva Hrvatskoga sabora”, stoji u izjavi, prenosi Večernji.

Izaslanstvo Sabora će, predvođeno Jandrokovićem položiti vijence kod spomenika Glas hrvatske žrtve – Zid boli, kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, na grobu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, upalit će svijeće kod Središnjeg križa te položiti vijenac na Krematoriju kod Zajedničke grobnice za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata.

Autor:Ana Korenić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.