Foto: Goran Mehkek / CROPIX

JANDROKOVIĆ POSTAVIO UVJET ŠKORI! Sladoljev za Dnevno otkrio čime je HDZ stisnuo Škoru!

Autor: E.P /V.K

MOST-ov Marko Sladoljev ispred Sabora je održao konferenciju za novinare zbog toga što je, kako kaže, osobama s invaliditetom oduzet novac, dok se javnom sektoru sredstva nisu smanjivala. Za Dnevno na Trgu sv. Marka progovorio je i o pregovorima između MOST-a i Miroslava Škore i potvrdio prepreku o kojoj smo već pisali. Koalicije HDZ-a i Škore nema ukoliko se Škori pridruži i MOST.

“Ministar Aladrović odlučio je posegnuti u džep onih najslabijih, a to su osobe s invaliditetom. Radi se o osobama koje inače teško žive. Kroz akciju Plavo srce dobro sam upoznao situaciju i znam s kojim se sve životnim teškoćama suočavaju. Njihov život je skuplji od našeg i onda se njima ukida novac, a istovremeno HDZ ne smanjuje broj općina, županija i općina što je logično jer dolaze izbori. Mi smo predlagali da se režu sredstva u državnoj upravi, predlagali smo uštede, ali sve to nije prihvaćeno. Da će se sredstva ukinuti, nije znala ni pravobraniteljica za osobe s invaliditetom, ali vjerujem da će ona, a i drugi zastupnici reagirati”, rekao je Sladoljev našem novinaru.

Što se tiče pregovora MOSTA-a s političkom platformom Miroslava Škore oko zajedničkog izlaska na izbore, Sladoljev je za naš portal otkrio kako je upravo HDZ prepreka toj koaliciji. “Ono što mogu reći jest to da Gordan Jandroković želi kadrovirati u toj koalciji. Rekao je kako mu u toj koaliciji jedino nije prihvatljiv MOST. Prošle godine je Milanka Opačić rekla kako joj se MOST gadi. Ako smo uspjeli postići to da se MOST gadi ljudima poput Milanke Opačić i Gordana Jandrokovića onda možemo reći da smo na pravom putu”.

Na pitanje o tome postoji li ikakva šansa da se MOST pridruži koaliciji HDZ-a i Miroslava Škore, Sladoljev za naš portal poručuje kako je misija Mosta razbiti duopol HDZ-SDP. Očito je da će ova treća opcija skupiti značajan broj glasova i da će uvjetovati pregovore, a MOST-ove zastupnike se ne može kupiti, to smo već dokazali”, zaključio je Sladoljev.

Marko Sladoljev za Dnevno: HDZ i njihovi sluge vode nas prema ekonomskom i moralnom ponoru

 




 

Autor:E.P /V.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.