Jandroković je najveći krivac za izborni debakl HDZ-a: Zašto Plenković to organizirano pokušava zataškati?

Autor: 7dnevno

Od petka 21. lipnja novi broj najprodavanijeg političkog tjednika 7dnevno je u prodaji. Ekskluzivno donosimo kako je Gordan Jandroković najveći krivac za izborni debakl HDZ-a. Zašto Plenković to organizirano pokušava zataškati – saznajte samo kod nas.

Umirovljeni časnik HV-a Ivan Markota za 7dnevno je posvjedočio kako mu je, nakon susreta s Bogom, jedino oružje krunica. Novi broj donosi feljton “Do Matine smjene” u njemu saznajte sve o tome kako Tuđman nije želio ostaviti državu Graniću, koji je s 12 godina zaklao vola.

Otkrivamo i kako će Zoran Milanović, iako se zakleo kako je nosi u grob, javnosti ipak otkriti najveću tajnu Kolinde Grabar-Kitarović. Donosimo i sve o tome kako imigranti stižu u Požegu, Ivić Pašalić im uređuje stanove! U novom broju čitajte zašto je Mamić kao Černobil! Kontaminirao je poluge vlasti.

7dnevno jedina je novina koja vam donosi analizu najveće demografske zvijezde Stjepana Šterca. Samo deset kuna dijeli vas od užitka čitanja ekskluzivnih priča, kolumni te komentara. Uz pregršt sadržaja valja spomenuti hvalevrijedne sportske teme, pokoju zanimljivost iz kulture, zdravstvene savjete, vjerske riječi te geopolitičke analize.

Pretplatite se i uštedite 50%. Kontaktirajte nas na broj 0994379116, mailom na [email protected]. ili ispunite formular. Mi smo jedini tjednik po cijeni dnevnih novina!

Autor:7dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.