‘JA, MARKO JANKOVIĆ, SVOJE DJECE SE ODRIČEM!’ Selo u šoku, zalijepio plakate posvuda: Poklanja i polovinu kuće

Autor: N.K

Muškarac iz Niša frapirao je regiju nakon što je objavio na društvenim mrežama kako poklanja svoju polovice kuće samo kako bi napakostio vlastitoj majci. Međutim, kako se doznaje, javnosti je poznat i otprije. Naime, Marko Janković Kmet javno se odrekao svoje maloljetne djece.

“Poklanjam pola kuće u Gornjoj Lopušnji sa velikom okućnicom kod Vlasotinca. Druga polovica kuće pripada mojoj majci s kojom sam u lošim odnosima i njoj želim dati kuću za inat”, napisao je ovih dana na društvenim mrežama.

S druge strane, vijest o odricanju od djece objelodanio je plakatima širom Vlasotinca.

Cijeli Vlasotinci bili su puni skandaloznih plakata.

“Ja Marko Janković Kmet, rođen 1988. godine (datum poznat redakciji) u Leskovcu, odričem se svog sina V. J. iz (naziv ulice poznat redakciji) rođen 2013. (datum poznat redakciji) u Leskovcu i svoje kćerke N. J, rođene 2017. godine (datum poznat redakciji) u Leskovcu, s prebivalištem u (naziv ulice poznat redakciji).

“Ovom prilikom želim da izjavim da za gore navede osobe ne želim da snosim nikakve posljedice zbog nemara njihove majke i same djece sa kojima sam preživio golgotu”, stoji na plakatu.

Kada ih je policija identificirala osobe koje su lijepile plakate, navodno su rekli su da ih je taj muškarac angažirao i da im nisu poznate druge okolnosti.




“Polovina kuće što poklanjam je bila kuća gdje se rodio moj pokojni djed po ocu i polovinu te kuće je meni za života prepisao moj pokojni otac. Druga polovina je ostala u vlasništvu oca, da bi je nakon njegove smrti nasljedila majka.

Inače, toliko se grabila da naslijedi tu polovinu kuće od mog djeda, kojeg je za života izgladnjivala i maltretirala, nije mu davala ni dinara od njegove penzije, već sam ja kao dijete od para koje bi zaradio na dnevnici njemu kupovao hranu. Ja poklanjam svoj dio kuće jer ne želim imati nikakve više veze sa tim nemoralnim i primitivnim ljudima. Ja imam i brata kome su roditelji kupili stan u Nišu, a meni su dali polovinu seoske kuće za utjehu”, napisao.

U inat mojoj majci sam poklonio kuću jer je ona sudjelovala u zlostavljanju moje djece od koje su napravili kriminalce s 9 godina”, ispričao je Marko Janković Kmet za Blic.




Podsjetimo, Marko se prije oko mjesec dana obratio medijima i poslao snimku na kojoj navodno njegova bivša supruga tuče djecu.

Novinari su tada kontaktirali Marka, koji je iznio svoju verziju priče, ali i Centar za socijalni rad u Vlasotincu, gdje se saznalo da su Markova majka, žena i djeca boravili u Sigurnoj kući zbog nasilja u obitelji.

Prema njegovim riječima, više puta je pokušavao “spasiti” djecu od fizičkog maltretiranja od strane supruge, ali je ona imala zaštitu majke i brata.

U Centru za socijalni rad tada su rekli da ispituju slučaj, ali da su se Markova majka, bivša supruga i djeca zbog nasilja u obitelji sklanjala u Sigurnu kuću.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.