Foto: Duje Klaric / CROPIX

Izgubila život zbog jedne ose? Raspleo se misterij nesreće u Zagrebu: Žena s teškim ozljedama dovedena u bolnicu i preminula

Autor: Dnevno.hr/E.P.

Tužan kraj tragedije koja se dogodila u zagrebačkom Maksimiru.

U nedjelju oko 21:20 sati na Maksimirskoj cesti u blizini stadiona GNK Dinama dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozačica osobnog automobila (61) zabila u tramvaj iz još uvijek nepoznatih razloga, a navodno jer je uslijed alergijske reakcije na ubod insekta izgubila kontrolu nad vozilom.

Neslužbeno saznaje 24sata, žena je nedugo prije prometne nesreće zadobila ubod ose ili stršljena koji je izazvao alergijsku reakciju. Ubod je navodno uzrok prometne nesreće i kasnije smrti vozačice koja je nastupila u KBC-u Zagreb.

Iz PU Zagrebačke javljeno je kako se vozačica kretala u smjeru zapada kada je iz neutvrđenog razloga prešla u suprotan smjer i naletjela na tramvaj koji je vozio u smjeru Dubrave.

Autor:Dnevno.hr/E.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.