Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

IZBORI SVE BLIŽE, OBEĆANJA SVE VIŠE: Ma kakve režije, kakav kredit! Evo što SDP-ov Klisović obećaje mladima

Autor: Mia Peretić

Lokalni izbori su sve bliže pa je tako i obećanja kandidata sve više.

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Joško Klisović na svom je Facebook profilu objavio kako namjerava riješiti problem stambenog osamostaljivanja mladih.

Kaže, unaprjeđenje života ove skupine građana bit će mu jedan od najvažnijih ciljeva u gradonačelničkom mandatu!

Najavljuje, poticat će poduzetništvo i razvoj novih industrija.

“Kupnja prve nekretnine danas se mladima čini kao pretežak izazov. Model koji postoji na državnoj razini samo djelomično rješava taj problem i to samo nekima i samo pod određenim uvjetima. APN-ov model usmjeren je isključivo na kupnju nekretnine, zato mladi koji imaju ugovore na određeno ili su nedovoljno plaćeni ne mogu konkurirati za ove državne poticaje. Omogućit ću mladima da borave u gradskim stanovima uz pravo na prvenstvo pri kupnji stana po cijeni umanjenoj za dotadašnju cijenu najamnine. Oslobodit ću ih plaćanja dijela režija na način da im Grad sufinancira račune Zagrebačkog Holdinga, i to tako da oni s manjim primanjima dobiju veću pomoć”, obećava Klisović.

Screenshot/Facebook

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.