Foto: Pixabay

IZBACILA JE TROGODIŠNJU KĆER NA TERASU! Tata razotkrio mamu iz pakla: ‘Vezala joj je ruke u hranilici za djecu’

Autor: I.G.

U Pančevu, Srbija, 32-godišnja majka J.M. uhićena je zbog počinjenja kaznenog djela nasilja u obitelji nakon što je policija saznala da je maltretirala i tukla svoju trogodišnju kćer. Nasilje je otkriveno nakon što je otac djeteta postavio skrivene kamere u kući, sumnjajući da J.M. zlostavlja njihovu kćer, što se na kraju i potvrdilo.

Majka je od prosinca 2022. godine do 21. ožujka ove godine vršila nasilje nad svojom kćeri, vezujući joj ruke u hranilici za djecu, vrijeđajući je, nazivajući je pogrdnim imenima te je čak i izbacivala na terasu.

Nakon prijave oca, policija je odmah reagirala i uhitila majku, te joj je na temelju naloga dežurne zamjenice OJT-a Pančevo određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati. Ona će uz kaznenu prijavu biti privedena radi saslušanja u svojstvu osumnjičene.

“J.M. je od prosinca 2022. godine do 21. ožujka ove godine u obiteljskom stanu u Pančevu vršila nasilje nad maloljetnom kćeri tako što ju je vrijeđala, nazivala je pogrdnim imenima, vezala joj ruke u hranilici za djecu i izbacivala ju na terasu.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.